Un biciclist a ajuns la spital cu picioarele rupte

Bărbat de 31 de ani rănit într-un accident de circulaţie

accident-salvare

Un bărbat de 31 de ani a ajuns azi (5 februarie) dimineaţă la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Satu Mare cu o fractură la nivelul membrelor inferioare după ce a fost victima unui accident de circulaţie. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 06.30.

Accidentul nu a fost anunţat imediat după producerea acestuia, însă în jurul orei 08.00 victima a fost transportată la UPU unde în urma investigaţiilor medicale a rezultat faptul că bărbatul a suferit o fractură la nivelul membrelor inferioare. Potrivit anchetatorilor, Ionuţ P., de 25 de ani, din judeţul Maramureş, aflat la volanul unui Ford, la ieşirea din curtea unui imobil situat pe strada Ady Endre l-a accidentat pe Istvan K., care circula pe bicicletă pe pista special amenajată în acest sens.

Poliţiştii au reuşit la scurt timp identificarea şoferului. În momentul producerii accidentului, cei doi bărbaţi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice, fiindu-le recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. Cercetările în cauză continuă.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.