Începe vânzarea parcelelor de teren de la Luna Şes

Aurelia-Fedorca
Consilierii locali din Negreşti-Oaş au stabilit preţul de pornire pentru licitarea a 17 parcele de teren aflate în zona staţiunii Luna Şes. Fiecare parcelă are o suprafaţă cuprinsă între 20 şi 30 de ari, şi sunt aşezate de o parte şi de alta a drumului de acces la pârtia de schii, începând de la schitul „Sfântul Arhidiacon Ştefan” şi până la baza pârtiei.
Iniţial, terenurile au fost evaluate de către un expert la preţul de 1.500 de euro/ar însă consilierii locali au stabilit preţul de pornire a licitaţiilor la 3.000 euro/ar. Potrivit caietului de sarcini investitorul are la dispoziţie 24 de luni de la data încheierii tranzacţiei pentru a-şi finaliza construcţia. Dacă iniţial era vorba că un investitor poate achiziţiona doar o singură parcelă, consilierii au solicitat ca aceştia să poată cumpăra câte parcele doresc. În vederea înscrierii la licitaţie investitorii au de achitat o taxă de 1.000 de lei, la care se adaugă 200 de lei pentru documentaţia necesară.
Primarul oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca a declarat că va fi demarată o campanie în vederea atragerii de investitori cu potenţial financiar motiv pentru care, prima rundă de licitaţii se va organiza cel mai probabil la mijlocul lunii martie. Edilul mai spune că terenurile vor fi vândute prin licitaţie deschisă, documentaţiile necesare fiind deja finalizate. Înscrierile la licitaţie se pot face la Biroul de Achiziţii Publice din cadrul Primăriei Negreşti-Oaş. Fedorca mai spune că, în cazul în care vor mai rămâne terenuri nevândute, va fi organizată încă o licitaţie.

Un Comentariu la "Începe vânzarea parcelelor de teren de la Luna Şes"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.