Comunităţile de romi din judeţ, merg pe mâna PSD-ului la alegerile europarlamentare şi prezidenţiale

PSDsm

La sediul Partidului Social Democrat (PSD) din Satu Mare a avut loc azi, 4 februarie, o întâlnire a Biroului Permanent Judeţean lărgit cu reprezentaţii comunităţilor de romi din judeţ.

Scopul principal al întâlnirii a fost dezbaterea protocolului de colaborare ce va fi încheiat în cursul săptămânii următoare între PSD Satu Mare şi comunităţile de romi pentru viitoarele alegeri.

La întrunirea cu reprezentanţii comunităţilor de romi din judeţ au participat preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, preşedintele executiv Dorel Coica, secretarul executive, Toma Betea, alături de toţi primarii PSD din judeţ.

“Mă bucur să văd că s-au adunat într-un număr atât de mare, lideri ai comunităţilor de romi din judeţ, pe care îi rog să le transmită tuturor celor pe care îi reprezintă, faptul că PSD militează şi face eforturi pentru a facilita accesul romilor la educaţie, la găsirea de locuri de muncă, la asistenţă medicală şi la locuinţe”, a precizat preşedintele PSD, Mircea Govor.

Reprezentanţii romilor prezenţi în număr mare au declarat că îşi doresc să meargă pe mâna PSD-ului la viitoarele alegeri europarlamentare şi prezidenţiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.