A început demolarea garajelor din Micro 16 (galerie foto)

demolare1
demolare5demolare4 demolare3 demolare2

În cursul zilei de azi, 4 februarie primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a verificat stadiul lucrărilor de demolare a garajelor din cartierul Micro 16 construite fără autorizaţie pe domeniul public al municipiului, reşedinţă de judeţ.

În baza dispoziţiei primarului, în conformitate cu prevederile art. 33 din Legea nr. 50/1991 R/A privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, începând cu luna ianuarie au fost emise un număr de aproximativ 700 de somaţii în cartierul Micro 16, pe B-dul Muncii şi B-dul Sănătăţii, pe străzile: Brânduşa, Iasomiei, Capricornului şi Narcisei, respectiv în Piaţa Rodului şi Aleea Proiectantului. Termenul limită pentru demolarea garajelor este sfârşitul lunii februarie.

Începând cu data de 1 martie, în zonele vizate vor începe lucrările de amenajare a locurilor de parcare şi locurilor de joacă pentru copii.
Cu această ocazie, primarul Dorel Coica împreună cu specialişti din cadrul Primăriei au identificat zonele favorabile pentru amenajarea locurilor de joacă. Totodată a constatat că o mare parte din cetăţenii somaţi au început să-şi adune lucrurile depozitate şi să-şi demoleze construcţiile neautorizate.

 

3 Comentarii la "A început demolarea garajelor din Micro 16 (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.