Târgul de nunţi „Art Grand Marriage”, la a VI-a ediţie

Art-Marriage
Peste 50 de firme expozante aşteaptă în acest weekend sătmărenii la cea de-a VI-a ediţia a Târgului de nunţi „Art Grand Marriage”, eveniment ce se va desfăşura la Grand Mall Satu Mare. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 7 februarie, la ora 13.00.
Rochii de mireasă, bijuterii, rochii de gală, costume de mire cu accesoriile aferente, produse de cofetărie şi patiserie, cocktail-uri, cascade de ciocolată, artificii, decoraţiuni pentru sala de nunţi, foto-video sunt doar câteva dintre ofertele firmelor expozante.
Sâmbătă, în intervalul orar 17.00-18.00, vor avea loc două demonstraţii. Este vorba despre o demonstraţie de coafură, susţinută de Adriana Popescu, respectiv o prezentare de măşti columbiene folosite în tradiţiile de nuntă, moment prezentat de Mihaela Pasztor.
În fiecare zi a târgului va avea loc şi o tombolă pentru vizitatori, pe baza biletului de intrare (de 2 lei), premiile fiind oferite de organizatori dar şi de firmele participante.
Târgul de nunţi „Art Grand Marriage” se va încheia duminică, 9 februarie, la ora 19.00, cu Parada rochiilor de mireasă, ce va avea loc în holul de la Grand Mall Satu Mare.
În ceea ce priveşte orarul târgului de nunţi, acesta va fi deschis vineri (7 februarie) între orele 13.00 şi 20.00, sâmbătă (8 februarie) în intervalul orar 10.00-20.00 iar duminică (9 februarie), de la 10.00 la 18.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.