Consultaţii oftalmologice gratuite la sediul PDL Satu Mare

pdlsm1pdlsm2pdlsm4pdlsm3 pdlsm1 pdlsm5
Zeci de sătmăreni s-au prezentat azi, 3 februarie la sediul Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare pentru a beneficia de consultaţii oftalmologice gratuite. Paralel, acţiunea se desfăşoară şi la sediile PDL din Negreşti-Oaş şi Carei.

O acţiune similară a avut loc şi în luna noiembrie a anului trecut când, potrivit preşedintelui Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan, peste 3.000 de sătmăreni au apelat la aceste servicii oftalmologice.

Preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei a PDL Satu Mare, Mihaela Kostin, a declarat că această iniţiativă a fost preluată şi de alte organizaţii din ţară, în special din Transilvania. „Ideea acestei acţiuni aparţine Organizaţiei de Femei a PDL Satu Mare şi considerăm că, prin acest demers am reuşit să acoperim un gol în sistemul de sănătate deoarece oferim servicii oftalmologice celor cu situaţie financiară precară”, a declarat Kostin.

Campania se desfăşoară pe tot parcursul acestei săptămâni la sediile PDL din Satu Mare, Negreşti-Oaş şi Carei, iar doritorii sunt aşteptaţi zilnic, inclusiv sâmbăta, în intervalul orar 09.30-16.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.