Sechestrat şi bătut pentru că nu și-a ales bine prietenii

sechestrat

Un bărbat din Supur a reclamat sâmbătă, 1 februarie la Poliţie că un tânăr de 19 ani, prieten cu el a fost luat cu forţa de pe stradă de un alt tânăr din localitate.

În urma anchetei efectuate de poliţişti a reieşit că, Iosif G. de 19 ani. în timp ce se afla împreună cu prietenul său pe stradă (reclamantul) s-a dus la un local cu intenţia de a cumpăra băuturi alcoolice. Tânărul avea asupra lui telefonul prietenului său pentru a asculta muzică în timp ce se deplasa spre local.

Numai că tânărul nu s-a mai întors la prietenul său, deoarece Viorel C., l-a luat cu forţa de pe stradă, l-a dus la locuinţa lui unde timp de mai multe ore nu l-a lăsat să plece şi l-a bătut, lovindu-l la picioare pe motiv că se împrieteneşte cu nişte localnici cu care atacatorul se află în conflict. Totodată, Viorel C., de 17 ani, i-a luat victimei telefonul mobil care îl avea asupra sa, intrucât ştia că este telefonul unuia dintre cei cu care el este în conflict.

În cele din urmă i-a dat drumul, l-a condus la casa sa şi l-a ameninţat să nu anunţe Poliţia. A doua zi Gheorghe F. a aflat de ce amicul său Iosif G., nu s-a întors de la bar şi a sesizat poliţiştii.

Viorel C., este cercetat pentru săvărşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe, furt şi ameninţare. Acesta este cunoscut cu antecedente. Poliţiştii continuă cercetările.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.