Mircea Govor a participat la bilanțul Partidei Romilor Pro Europa Satu Mare

poza-conf.-cu-romii

La invitatia conducerii Partidei Romilor Pro Europa Satu Mare, Mircea Govor, presedintele PSD a luat parte la bilanţul activităţilor desfăşurate de catre romi anul trecut, la dezbaterea planurilor pentru acest an şi condiţiile de semnare a unui nou protocol de colaborare cu PSD pe plan local si judeţean.

Intalnirea a avut loc vineri, 31 ianuarie, la noul sediu al Partidei Romilor Pro Europa.

Pentru perioada urmatoare Mircea Govor a discutat cu conducerea romilor, semnarea unui nou protocol care prevede colaborarea dintre PSD şi formaţiunile romilor pentru alegerile europarlamentare şi cele prezidenţiale din acest an.

“Ştiu foarte bine că romii au nevoie de mai mult respect, de mai multă atenţie, de mai multe politici dedicate integrării, stimulării şi identităţii culturale. Abordarea nu trebuie să fie însă doar una europeană sau naţională, ci şi una locală.”, a precizat Mircea Govor, preşedintele PSD Satu Mare.

La intalnire au participat Horvath Ignac, preşedintele filialei judeţene a Partidei Romilor Pro Europa , Rozalia Bondrea consilier pe probleme ale romilor din cadrul Institutiei Prefectului Satu Mare, liderul tinerilor romi din Satu Mare, Zsolt Godzse si reprezentantii comunitatilor rome din judet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.