Jurnal de călătorie: În luptă cu dunele de nisip

Olah-Laszlo-(1)Africa9Africa-8
„După două zile pline de aventură în Sahara, pe traseul raliului Paris-Dakar, ne-am cazat în oraşul Dakhla în Sahara de Vest”, este mesajul postat pe Facebook, vineri (31 ianuarie) seara târziu, de membrii echipajului „Transilvania 4 Africa Team” care sunt în drum spre Gambia. Vă reamintim că din echipaj face parte şi sătmăreanul Oláh László.

Drumul prin Sahara nu a fost tocmai lipsit de peripeţii spun membrii echipajului din România. „Bestia”, una dintre maşinile cu care aceştia au pornit în aventura lor prin Africa a avut nevoie de reparaţii, mai ales după ce echipajul a avut de înfruntat o furtună de nisip în mijlocul Saharei. Mai mult decât atât, „Bestia” a rămas împotmolită în nisip, fiind nevoie de ajutorul echipajului din Estonia pentru a-l putea urni din loc.

În cele din urmă „Transilvania 4 Africa Team” a ajuns vineri seara pe litoralul Oceanului Atlantic. În toiul nopţii membrii echipajului au reuşit să posteze şi câteva fotografii pentru a ne arăta locurile şi peripeţiile prin care au trecut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.