Baschetbalistele de la CSM Satu Mare se întorc învingătoare de la Târgu Mureş

baschet
Echipa de baschet a CSM Satu Mare a învins fără probleme CS Nova Vita Târgu Mureş, formaţie aflată pe penultimul loc în clasamentul Ligii Naţionale de baschet feminin. Meciul a avut loc azi, 1 februarie la Târgu Mureş şi s-a încheiat cu scorul de 58-74, în favoarea sătmărencelor.

Elevele lui Peter Eles au început în forţă partida reuşind ca la sfârşitul primului sfert să se distanţeze la 14 puncte de adversare (8-22). Gazdele reuşesc să se apropie de oaspeţi în sfertul al doilea (14-16), însă diferenţa la scor înainte de pauză este semnificativă (22-38), prefigurând soarta partidei.

Sătmărencele şi-au adjudecat sfertul al treilea cu scorul de 18-20, cedând ultimul sfert gazdelor (18-16) însă acest lucru nu a schimbat semnificativ în ceea ce priveşte configurarea rezultatului final al meciului.

Săptămâna viitoare CSM Satu Mare va juca două meciuri, prima sâmbătă, 8 februarie cu SCM Craiova, iar a doua duminică, 9 februarie cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Ambele partide se vor disputa în sala LPS de pe strada Ady Endre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.