Condiţii ca în Evul Mediu în Cartierul Nou din Lazuri

lazuri1lazuri2lazuri3
Cetăţenii care şi-au achiziţionat terenuri şi locuri de casă în Cartierul Nou din comuna Lazuri sunt nemulţumiţi de lipsa de interes a conducerii primăriei cu privire la acea zonă. Aceştia susţin că primarul Ştefan Lengyel nu face nimic pentru o zonă în care oamenii au început să ridice case şi să-şi investească banii în terenuri.
Potrivit acestora când a fost conceput proiectul de canalizare a comunei, Cartierul Nou a fost lăsat la o parte cu toate că în momentul de faţă sunt în construcţie peste zece case în acea zonă. Oamenii spun că drumul de acces spre cartier este într-o stare deplorabilă fiind nevoiţi să pună mână de la mână pentru a-l face cât de cât practicabil. „Înţeleg că nu e super locuit cartierul dar primarul ar putea trimite câteva maşini cu piatră pentru ca oamenii să poată intra acolo. Sunt trei străzi care arată ca după război. Deşi sunt în construcţie mai multe case, Primăria nu oferă nimic pentru cei care investesc bani acolo. Proiectul de canalizare ocoleşte cartierul, drumurile sunt pline de gropi şi noroi iar pe primarul care se află la al patrulea mandat nu îl interesează deloc această situaţie”, spune unul dintre proprietari.
Oamenii spun că au fost în mai multe rânduri în audienţe la primar însă acesta a invocat de fiecare dată lipsa banilor, spunând că bugetul nu-i permite să modernizeze cele trei drumuri din Cartierul Nou. Am încercat şi noi să aflăm poziţia edilului din Lazuri, însă după mai multe amânări, spunând că nu are timp, în cele din urmă primarul Ştefan Lengyel şi-a închis telefonul, refuzând să de-a măcar o explicaţie cu privire la nemulţumirile proprietarilor de case şi terenuri din Cartierul Nou din Lazuri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.