Prorectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” Satu Mare, s-a înscris în PSD

ardelean-psd
Prof. univ. dr. Gavrilă Ardelean, prorectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” (UVVG) Arad, filiala Satu Mare s-a înscris în PSD. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 30 ianuarie la sediul PSD şi la care au participat preşedinţii Organizaţiilor Judeţene şi Municipale a PSD Satu Mare, Mircea Govor, respectiv dr. Dorel Coica şi noul membru al Partidului Social-Democrat, prof. univ. dr. Gavrilă Ardelean.

În luarea de cuvânt Ardelean a subliniat faptul că „solicitarea mea de a intra în PSD este legată de faptul că am văzut proiectele dumneavoastră de viitor care sunt în consonanţă cu ideile noastre (ale conducerii filialei Satu Mare UVVG). În anul electoral dorim să aducem un aport prin imaginea noastră pentru ceea ce doreşte partidul din care de astăzi fac şi eu parte”.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare a declarat că „porţile PSD-ului sunt deschise pentru toţi cei care doresc să facă politică. Suntem partidul care venim în sprijinul celor cu probleme, în sprijinul tinerilor dar şi ai celor mai în vârstă. Prin cooptarea domnului profesor la noi în partid, avem şansa să aprofundăm relaţiile noastre cu tinerii. Partidul nostru este partidul cel mai important din România şi din judeţul Satu Mare. În Satu Mare PSD este un partid unit, puternic şi mai pregătit decât oricând pentru bătăliile electorale care urmează”.

Dr. Dorel Coica a salutat decizia profesorului Ardelean de a se înscrie în PSD „ceea ce demonstrează că oamenii au încredere în noi, deoarece PSD este un partid serios, profesionist, onest, cu multe proiecte şi realizări pe măsură”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.