Laura Bota: “Pentru PMP, Elena Udrea reprezintă un mare câştig!”

Dr.-Laura-Bota

“Salut cu bucurie reîntâlnirea mea politică cu o doamna pe care o apreciez nespus de mult. Bine ai venit Elena Udrea în PMP! Bine ne-am reîntâlnit ca şi coechipiere în arena politicii până nu demult, destinată în mare parte bărbaţilor!
Pentru PMP, Elena Udrea reprezintă un mare câştig! Este un om politic veritabil de dreapta, care a demonstrat forţă, putere de muncă, a demonstrat consecvenţă în atitudine şi în lupta cu flagelul USL-ist.
A fost un ministru remarcabil al guvernului condus de Emil Boc. A pierdut la milimetru şefia PDL fiind învinsă de Vasile Blaga prin metode cel puţin discutabile. A rămas un partener loial şi corect politicii de drepta şi Preşedintelui Băsescu. A încercat, din păcate, sau mai bine spus din feicire pentru PMP să micşoreze distanţa creată între PDL şi Preşedintele Băsescu. Aşa cum spuneam, din fericire pentru PMP nu a reuşit!
Acum, o primim cu mare drag înapoi în familia noastră, în familia unită a adevăratei drepte româneşti, asigurând-o de loialitatea şi corectitudinea noastră în lupta cu acest guvern corupt, mincinos şi inuman.
Bine ai venit Elena, alături de noi, de unde în realitate, nu ai plecat niciodată!

Secretar regional PMP
Preşedinte PMP Satu Mare
Dr. Laura Diana Bota”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.