Consiliul Local Satu Mare va sprijini dotarea Spitalului Judeţean

dorel-coica
Primăria şi Consiliul Local Satu Mare vor contribui, alături de Consiliul Judeţean, la dotarea cu aparatură medicală a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul, reşedinţă de judeţ. Anunţul a fost făcut azi, 30 ianuarie de către primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, respectiv de vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Mircea Govor, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la sediul Organizaţiei Judeţene a PSD.

„La dorinţa domnului vicepreşedinte Mircea Govor vom implica atât Primăria cât şi Consiliul Local în dotarea Spitalului Judeţean. Vom lua legătura şi cu centrele universitare pentru a aduce la Satu Mare profesionişti din diverse domenii medicale”, a declarat dr. Dorel Coica.

În luarea de cuvânt Mircea Govor a subliniat faptul că, este normal şi firesc ca şi Consiliul Local Satu Mare să contribuie la dotarea spitalului. „Pe viitor, am decis ca legătura dintre domnul primar şi Consiliul Judeţean să se facă prin mine, şi de aici vor ieşi doar lucruri bune. Domnul primar este un om extraordinar, un bun coleg şi prieten şi ne va ajuta cu aparatură medicală şi cu paturi pe secţiile unde este nevoie. Eu cu dr. Coica, cu primarul meu, sunt un bun coleg, suntem prieteni şi alcătuim o echipă extrem de puternică”, a declarat Mircea Govor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.