PMP a fost înregistrat la Tribunalul Bucureşti

Laura-Bota
În cursul zilei de azi, 29 ianuarie Tribunalul Bucureşti a admis definitiv şi irevocabil înscrierea Partidului Mişcarea Populară (PMP) în registrul partidelor politice din România.
Potrivit liderilor de la nivel central, acest moment este unul foarte important pentru PMP deoarece de astăzi formaţiunea politică trece la o nouă etapă, cea a consolidării şi dezvoltării sale ca partid de centru-dreapta.

Cu privire la acest aspect, preşedintele PMP Satu Mare, dr. Laura Bota ne-a declarat că „aşa cum am mai spus în repetate rânduri, suntem un partid nou cu oameni noi. Nu doar de jure, ci şi de facto, începând cu ziua de azi. Suntem un partid care s-a născut cu greu, mulţi au dorit să ne pună talpa la naştere, dar nu au reuşit. Asta demonstrează că suntem deja percepuţi ca un adversar redutabil pentru toţi aceea ce luptă împotriva cetăţenilor aceste ţări. Îi asigurăm de vigilenţa noastră în continuare. PMP îşi acordă şansa de a reînoi modul în care se vede politica în România şi doreşte să refacă legătura compromisă şi pierdută între politicieni şi aceia pe care aceştia îi reprezintă”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.