Mircea Marian pofteşte la „Ştrandul Tineretului”

marian
Problema ştrandului de la Taberele Şcolare a fost readusă în discuţie de preşedintele nou înfiinţatei Ligi a Pensionarilor „Unirea” Satu Mare, Mircea Marian în cadrul şedinţei de azi, 29 ianuarie a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Persoanele Vârstnice.
La punctul „Diverse” Mircea Marian a readus în discuţie problema „Ştrandului Tineretului” aşa cum l-a botezat dumnealui, spunând că acela ar fi un loc prielnic pentru pensionari. „Acum 2 ani, înainte de alegeri şi în timpul alegerilor, am primit sprijin să avem Ştrandul Tineretului. Anul trecut am discutat cu domnul Ţânţaş să ne de-a apă termală şi să pornim ştrandul. Totul a rămas la nivel de discuţii”, a declarat Mircea Marian.
Primarul Dorel Coica împreună cu subprefectul Cristian Sasu i-au explicat că acolo trebuie făcute investiţii pentru a aduce ştrandul la un anumit standard de funcţionare, însă Mircea Marian nu prea s-a lăsat convins. În opinia acestuia dacă s-ar da drumul la apa termală nu ar mai fi probleme. „Ce-i atât de greu? Apă termală este, dar poate că nu se vrea”, spune Marian.
În altă ordine de idei, pensionarii s-au plâns că amplasarea bustului lui Mihai Viteazul se lasă mult aşteptată. Mai mult decât atât, proiectul a întârziat atât de mult încât, pe locul unde trebuia să stea acest monument, lângă Biserica cu Lanţuri, a fost amplasat bustul lui Rakoczi Ferenc. Totuşi aceştia cred că bustul cerut de atâţia ani ar putea fi aşezat în scuarul din faţa poştei de pe Mihai Viteazul.
Totodată, pensionarii s-au plâns de cerşetorii şi de câinii din oraş considerând că e inadmisibil ca autorităţile să nu găsească soluţii în vederea rezolvării acestor probleme.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.