Conducerea CŞEI Satu Mare doreşte să se mute cât mai curând în noua locaţie

După preluarea în administrare a imobilului de pe strada Botizului nr. 65 A, conducerea Consiliului Judeţean, împreună cu cea a Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CŞEI) Satu Mare, a renunţat la reabilitarea corpului de clădire de pe strada Al. I. Cuza nr. 8. Potrivit conducerilor celor două instituţii, după ce va fi renovat, imobilul de pe Botizului va asigura desfăşurarea în condiţii civilizate a orelor de curs, care în prezent se desfăşoară în mai multe locaţii din municipiu.

Potrivit celor declarate de directorul instituţiei, Viorel Balazs, anul trecut a fost amenajat un atelier protejat cu scopul de a sprijini copiii cu autism, au fost semnate mai multe parteneriate cu unităţi de învăţământ din judeţ şi din ţară dar şi cu instituţii publice şi au fost derulate aproape 200 de activităţi în cadrul şcolii dar şi în parteneriat cu alte instituţii.
Unul dintre principalele obiective propuse pentru anul în curs este reabilitarea imobilului de pe Botizului. De asemenea, se doreşte angajarea unui asistent medical având în vedere deficienţa severă a majorităţii elevilor care frecventează cursurile şcolii dar şi dezvoltarea de noi parteneriate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.