Jurnal de călătorie: sătmăreanul Oláh László a ajuns în capitala Spaniei

Raliu

“Transilvania 4 Africa Team”, echipajul din care face parte şi sătmăreanul Oláh László a ajuns azi, 26 ianuarie în capitala Spaniei, Madrid, de unde aventurierii merg mai departe spre Monturque.

“Astăzi am ajuns în Madrid, obiectivul nostru fiind să ajungem în seara asta până în Monturque, deci să mai parcurgem o distanţă de aproximativ 350 km. Acest traseu este destul de dificil pentru motocicliştii din echipă, din cauza vântului foarte puternic care bate dinspre vest”. Este prima informaţie postată pe pagina de Facebook a “Transilvania 4 Africa Team”, după startul de vineri, 24 ianuarie.

De altfel, membrii echipajului spun că sunt probleme cu conexiunea la internet, motiv pentru care informaţiile pot fi postate doar cu mare greutate.

“Suntem conştienţi că aşteptaţi cât mai multe informaţii despre noi, si cât mai multe poze dar din păcate foarte greu găsim conexiune bună la internet şi nici cu timpul nu stăm foarte bine … dacă mai punem şi factorul Africa, atunci premizele pentru un flux continuu de informaţii o să fie foarte mici …  Şi aşa o să încercăm să facem tot ce putem, scriem în timp ce conducem, navigăm … şi în momentul când găsim o conexiune de net dăm de ştire. Sper că urmăriţi cu interes peripeţiile noastre …”, a postat pe blogul echipajului unul dintre expediţionari.

Traseul este destul de greu, echipajul având de parcurs până luni (27 ianuarie) seara 3.226 de km, pentru a ajunge la Chefchaouen, un oraş situat în nord-vestul Marocului.

Vă reamintim că cei şapte tineri ardeleni au de străbătut peste 9.000 de km, în cadrul celui mai renumit şi mai lung raliu caritabil din lume. Destinaţia finală a raliului este Banjul, capitala Gambiei. Echipajul duce alimente, calculatoare, jucării, imprimante şi alte echipamente IT pentru două şcoli, două spitale şi o universitate din Banjul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.