„Balul Actorilor” sătmăreni (galerie foto)

balul-actorillor-satumare07balul-actorillor-satumare01balul-actorillor-satumare02 balul-actorillor-satumare03 balul-actorillor-satumare04 balul-actorillor-satumare05 balul-actorillor-satumare06balul-actorillor-satumare08 balul-actorillor-satumare15 balul-actorillor-satumare14 balul-actorillor-satumare13 balul-actorillor-satumare12 balul-actorillor-satumare11 balul-actorillor-satumare10 balul-actorillor-satumare09
Primul director al Secţiei Române a Teatrului de Nord Satu Mare, Mihai Raicu, actorul Pavel Bartoş sau actriţa Anca Pandrea sunt doar câteva dintre numele importante care au participat vineri (24 ianuarie) seara la prima ediţie a „Balului Actorilor” sătmăreni. Petrecerea a avut loc la restaurantul „Esedra” din Satu Mare. Deşi şi-a anunţat prezenţa la sărbătoarea actorilor, Horaţiu Mălăele nu a mai ajuns la Satu Mare.

Evenimentul a fost organizat pentru a marca 45 de ani de la înfiinţarea Secţiei Române a teatrului sătmărean. La bal au participat atât actorii actuali ai instituţiei de cultură, regizori, scenografi, tehnicieni cât şi o parte dintre cei care şi-au început cariera pe scena Teatrului de Nord, unul dintre aceştia fiind şi Pavel Bartoş.

După spectacolul susţinut de trupa sătmăreană „XXL” a urmat un scurt moment festiv când Pavel Bartoş a decernat diplome de merit foştilor actori, regizori, scenografi şi tehnicieni care au slujit scena sătmăreană de-a lungul timpului. Atmosfera a fost apoi întreţinută de interpreţii Maria Tripon, Petrică Mureşan, Aldo Blaga&Tzica Sax, respectiv de Cvartetul „Dinu Lipatti”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.