O victorie şi un egal pentru jucătorii Olimpiei Satu Mare

olimpia-sm4

Olimpia Satu Mare a disputat miercuri, 22 ianuarie, în Ungaria, două partide de pregătire. Formația sătmăreană a fost împărțită în două grupe, prima a jucat lângă Debrecen cu echipa de Liga I, FC Botoșani.

“Galben-albaștrii” s-au descurcat foarte bine în acest meci, au condus la pauză cu scorul de 3-0. În partea a doua a partidei, jucătorii de la Botoșani au reușit să înscrie două goluri, iar scorul final a fost 3-2 pentru sătmăreni.

În această partidă au evoluat: Șuta- Muntean, Ene, Țoca, Iuhas, Gavrilescu, Svarczkopf, Villand, Dragoș, D. Lemac, Bujor. Au mai intrat Miron, Marinaș, Prodan și Feier.

Echipa a doua a Olimpiei a jucat cu formația din Nyirbator. Oaspeții au reușit să înscrie primul gol al partidei și astfel au condus cu scorul de 1-0 până în minutul 42, când Micaș a transformat o lovitură de penalty. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Pentru Olimpia Satu Mare au jucat: Anca – Sabău, Domuța, Mureșan, Deac, Turcan, Micaș, Rus, Roatiș, Kinczel, Faur. Au mai intrat Horvat, Mezei, Socaciu, B.Lemac, Ciocotișan și Roghină.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.