Dorel Coica: „La această oră se circulă bine în municipiul Satu Mare”

Dorel-Coica
Având în vedere condiţiile meteorologice care s-au abătut asupra Sătmarului, primarului municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica a luat imediat măsurile care se impun pentru a preveni îngreunarea circulaţiei provocată de ninsori.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 23 ianuarie edilul a declarat că în cursul serii trecute (miercuri, 22 ianuarie) în jurul orei 20.00, a luat legătura cu firma de salubrizare pentru a le cere să intervină cât mai urgent în vederea îndepărtării zăpezii de pe arterele principale (şi nu numai) ale municipiului.

„Am fost anunţat din oră în oră cu privire la desfăşurarea acţiunii de deszăpezire, până la ora 02.00. Apoi, azi dimineaţă, la 05.30, împreună cu viceprimarul Radu Roca am verificat străzile din oraş. La această oră se circulă bine în municipiul Satu Mare”, a declarat primarul.

Totodată, edilul atrage atenţia sătmărenilor să nu îşi parcheze maşinile pe carosabil, îndeosebi pe nivelurile 1 şi 2 (arterele principale şi străzile aferente) pentru a putea interveni în caz de ninsori excesive. „Poliţia Locală a primit ordin de la primar să-i amendeze pe toţi cei care nu respectă regulile. E greu să faci deszăpezire, făcând slalom printre maşinile parcate”, spune Dorel Coica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.