Dorel Coica: „avem oameni cu studii academice în Primărie”

roca-andreea
Supărat din cauza “unora” care, potrivit primarului Dorel Coica, vorbesc despre „proştii din Primărie”, edilul a ţinut azi, 23 ianuarie să prezinte doi doctori în ştiinţe care vin să demonstreze exact contrariul. Este vorba despre viceprimarul Radu Roca şi despre Andreea Sveda, din cadrul Biroului Proiecte Europene.

Astfel, dr. Radu Roca este doctor în medicină veterinară iar Andreea Sveda, şi-a obţinut titlul de doctor, în sociologie. Teza de doctorat susţinută de Andreea Sveda are ca temă dezvoltarea şi schimbarea organizaţională şi priveşte administraţiile publice locale şi instituţiile descentralizate. „Aceasta demonstrează avem oameni cu studii academice în Primărie. Pentru a-mi ajuta colegii din Primărie, am purtat discuţii cu cei de la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca pentru ca să susţină la Satu Mare cursuri de pregătire postuniversitară”, a declarat primarul.

În curând, Andreea Sveda va deveni consilirul primarului pe probleme de organizare administrativă din cadrul instituţiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.