Cinci cazuri de omor şi 30 de morţi în accidentele de circulaţie anul trecut în judeţul Satu Mare

bilant-pol-2013
Cinci cazuri de omor calificat, două decese survenite în urma unor lovituri cauzatoare de moarte, două tentative de omor şi 11 vătămări corporale grave este bilanţul pe anul trecut (2013) în ceea ce priveşte criminalitatea de mare violenţă înregistrate pe raza judeţului nostru.

Din evidenţele Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare reiese că numărul omorurilor calificate a scăzut anul trecut cu 3 cazuri, comparativ cu 2012. Tot anul trecut au fost înregistrate 79 cazuri de tâlhărie, 19 cazuri de viol, 374 de vătămări corporale şi 544 de loviri sau alte violenţe.

În ceea ce priveşte accidentele de circulaţie deosebit de grave, anul trecut şi-au pierdut viaţa pe şoselele din judeţ 30 de sătmăreni. Din cele 279 de accidente de circulaţie, aproape jumătate (156) sunt catalogate drept „foarte grave”. Şeful IPJ Satu Mare, Constantin Taloş ne-a declarat că principalele cauze ale producerii accidentelor de circulaţie sunt viteza excesivă, respectiv încălcările regulilor de circulaţie de către pietoni.

2 Comentarii la "Cinci cazuri de omor şi 30 de morţi în accidentele de circulaţie anul trecut în judeţul Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.