SERI POZITIVE – „Memoria apei”

Seri-Pozitive
„Memoria apei” este tema „Serii Pozitive” din luna februarie al acestui an. Evenimentul se va desfăşura în data de 11 februarie, de la ora 18.00 la sediul Asociaţiei „Consult Scolari” de pe strada Aurel Vlaicu nr. 151.

Apa este cea mai comună substanță întâlnită pe pământ. Este elementul cel mai pur, cel mai simplu și la îndemâna oricui. Dar cunoaştem oare secretele acestui element extraordinar? Pentru mulţi dintre noi ideea că apa are memorie este o informaţie nouă şi surprinzătoare. Da! Apa are memorie şi poartă informaţie.

„Sunt Corina Mihaela Şereş şi dacă v-am trezit curiozitatea vă invit cu mare drag să participaţi la această „Seară Pozitivă” de unde sper eu că veţi pleca îmbogăţiţi cu informaţii noi şi utile. Căutarea spre inima mea a început în anul 2000 odată cu plecarea în nefiinţă a celui care a fost tatăl meu, confidentul meu, prietenul meu, umărul pe care puteam să plâng, braţele atât de pline de iubire! Odată cu plecarea lui, a început lungul şir al de ce-urilor? Am început să culeg informații despre Tehnica radiantă – gradele I şi II, Cursuri de yoga unde am învăţat taina meditaţiei şi a introspecţiei interioare şi tehnci de respiraţie, Reiki Usui – gradele I şi II, Radiestezie E.F.T – sau Tehnica eliberării emoţiilor, Conectare şi vindecare cu Îngeri – practician, Elohimii Emanaţiei Divine – iniţiere, Dolphin Reiki –iniţiere, Karuna Reiki- autodidact- practician, Citiri cu Cărţile Oracol – autodidact-practician, Formator de formatori (administrator) şi nu în ultimul rând sunt consilier juridic, absolventă a Facultăţii de drept din cadrul Universităţii Babes- Bolyai Cluj-Napoca. Bineînţeles că bulgărele de zăpadă încă nu s-a oprit, acumulează în continuare noi şi noi informaţii cu dorinţa nemărginită de a dărui cu iubire şi recunoştinţă tuturor acelora care vor dori să păşească alături de mine pe drumul cunoaşterii”, a declarat invitata „Serii Pozitive” din luna februarie, Corina Mihaela Şereş.
În prima parte a serii se va discuta despre apă, despre „Memoria apei” mai exact, iar partea a doua a întâlnirii va fii rezervată unei surprize, placută pentru toată lumea.

Înscrierile la „Seara Pozitivă” din luna februarie se fac accesând link-ul: http://schimbarepozitiva.ro/memoria-apei/
La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o donaţie. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare.

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia „Schimbare Pozitivă” din Cluj cu scopul de a crea un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii pe teme bine definite conduse de oameni cu experienţă. Participând la astfel de întâlniri poți găsi soluții la problemele care te frământă, poți socializa şi cunoaște oameni noi şi poți chiar lega prietenii. Întâlnirile din Satu Mare sunt conduse de către Delia Danea, psiholog şi trainer (telefon 0745 – 612899, e-mail: contact@viata-un-dar.ro), iar invitaţii sunt oameni din comunitate care vă pot inspira să faceţi schimbări pozitive în viaţa dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.