Și-au recuperat datoria dar au ajuns în arest

arest

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut patru tineri pentru lipsire de libertate. Azi, 19 ianuarie, în jurul orei 08.00 poliţiştii au fost anunţaţi de un sătmarean că pe strada Prahovei din municipiu a observat când patru tineri au băgat cu forţa într-o maşină un bărbat, după care s-au deplasat într-o direcţie necunoscută.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale care în urma cercetărilor efectuate au reuşit în scurt timp identificarea suspecţilor. Este vorba despre Attila E., Janos E., Sandor I., şi Istvan A., cu vârste cuprinse între 21 şi 24 de ani, stabilind de asemenea şi identitatea bărbatului care a fost luat cu forţa, în persoana lui Ştefan R., de 31 ani.

Potrivit oamenilor legii, în cursul lunii ianuarie al acestui an, cei patru au luat legătura cu partea vătămată, pentru a le intermedia locuri de muncă în străinătate, plătind în acest sens suma de 400 euro. Întrucât bărbatul nu mai răspundea la telefon şi nici nu îşi respectase înţelegerea cu aceştia, tinerii au postat pe un site de socializare un anunţ şi sub pretextul unei întâlniri amoroase, l-au invitat pe acesta pe strada Prahovei din municipiu, unde l-au băgat cu forţa într-o maşină apoi s-au deplasat într-o localitate situată pe raza judeţului Satu Mare, unde acesta le-a dat suma de 22.000 lei.

Cei patru tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pentru luarea măsurilor legale care se impun.

Un Comentariu la "Și-au recuperat datoria dar au ajuns în arest"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.