Baschet: CSM Satu Mare s-a impus fără probleme în faţa orădencelor

baschet-csm-sm14
baschet-csm-sm02baschet-csm-sm03 baschet-csm-sm04 baschet-csm-sm05 baschet-csm-sm06 baschet-csm-sm07 baschet-csm-sm08 baschet-csm-sm09baschet-csm-sm10 baschet-csm-sm11 baschet-csm-sm12 baschet-csm-sm13

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au debutat cu dreptul în returul Ligii Naţionale de Baschet Feminin (LNBF), reuşind să se impună în faţa fetelor de la CSM Oradea cu sorul de 77 la 59.
Elevele tehnicianului Peter Eles au început în forţă jocul, iar la finalul primului sfert aveau avantaj de 6 puncte în faţa oaspetelor (19-13). Sătmărencele au dominat jocul şi în sfertul secund, reuşind ca la pauză să se distanţeze de oaspeţi la 12 puncte. Astfel că, la finalul primei reprize tabela de marcaj arăta scorul de 40-28.
Orădencele ies în atac la începutul sfertului al III-lea reuşind doar în câteva minute să se apropie la 3 puncte de gazde. Însă avantajul terenului propriu şi nu în ultimul rând motivaţia elevelor lui Eles fac ca partida să se termine cu victoria sătmărencelor, care reuşesc să gestioneze bine sfârşitul jocului. La finalul meciului tabela de marcaj arăta scorul de 77 la 59, în favoarea sătmărencelor.
În urma acestei partide, CSM Satu Mare are 22 de puncte şi ocupă locul VI în clasament. În etapa următoare, sătmărencele vor întâlni în deplasare, Olimpia CSU Braşov.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.