Echipa de baschet a CSM Satu Mare are un nou pivot

coica-csm
Noul pivot al echipei de baschet a CSM Satu Mare, Caila Desroches din SUA a fost prezentată în cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 17 ianuarie. Americanca va lua locul Monicăi Ivan care s-a accidentat.

Sportiva are 24 de ani şi a evoluat în Australia şi Grecia. Primarul Dorel Coica a declarat că echipa de baschet din Satu Mare are nevoie în teren de „un asemenea om” precum Caila Desroches şi că echipa CSM-ul va avea doar de câştigat de pe urma acestei achiziţii.

Tehnicianul echipei de baschet feminin a CSM Satu Mare, Peter Eles a declarat că în România pe postul de pivot evoluează în principal jucătoare din străinătate. Acesta spune că discuţiile în ceea ce priveşte venirea jucătoarei la Satu Mare au început în vara anului trecut. Decizia finală a americancei a fost facilitată şi de introducerea unui regulament nou în baschetul din Grecia în care scrie că doar o singură jucătoare străină are voie să evolueze în prima ligă a campionatului elen, astfel încât Caila Desroches a trebuit să se despartă de echipa sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.