Vezi deciziile luate de Comisia de Siguranţă a Circulaţiei Satu Mare

comisia-circulatie

Primarul municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica a convocat azi, 16 ianuarie, membrii Comisiei de Siguranţă a Circulaţiei pentru a discuta pe marginea cererilor depuse la nivelul Primăriei.

Astfel, membrii comisiei au dat aviz nefavorabil în ceea ce priveşte traseul arterei majore de circulaţie între strada Diana şi intersecţia dintre B-dul Unirii colţ cu strada Aurel Vlaicu.

Ca urmare a numeroaselor sesizări, poliţiştii locali au sancţionat în repetate rânduri şoferii autobuzelor de transport persoane aparţinând firmei SC Exclusiv LV SRL care staţionează în zona indicatorului “Oprirea interzisă” din Piaţa Romană. Din aceste motive poliţiştii locali au solicitat desfiinţarea staţiei şi amplasarea acesteia într-o locaţie care să ofere condiţii civilizate şi sigure de transport. Cu toată argumentaţia oamenilor legii s-a decis ca momentan staţia să rămână în actuala locaţie.

Un punct alt punct de pe ordinea de zi a şedinţei de azi a fost cel referitor la interzicerea parcării maşinilor pe trotuar în Piaţa 25 Octombrie. Locatarii unor blocuri din Centrul Nou au solicitat montarea unor stâlpişori, în dreptul trecerii de pietoni din zonă. După analizarea cererii, membrii comisiei au dat aviz favorabil solicitării locatarilor.

Comisia a respins solicitarea conducerii City Hotel, situat pe B-dul Vasile Lucaciu nr. 42 din Satu Mare cu privire la instituirea opririi interzise în faţa hotelului deoarece se întâmpină greutăţi în funcţionarea şi aprovizionarea acestuia.

2 Comentarii la "Vezi deciziile luate de Comisia de Siguranţă a Circulaţiei Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.