Liderii PDL Satu Mare critică dur declaraţiile făcute de Laura Bota

pdl-satu-mare
În cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 16 ianuarie, liderii PDL Satu Mare au criticat în termeni duri declaraţiile preşedintelui Partidului Mişcarea Populară (PMP) Satu Mare, dr. Laura Bota făcute în cursul zilei de ieri (miercuri, 15 ianuarie). La întânirea cu jurnaliştii au participat preşedintele Organizaţiei Judeţene, respectiv Municipale a PDL Satu Mare, Petre Mureşan şi Claudiu Ardelean.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare a declarat că „sunt deja obişnuit cu fumigenele doamnei Laura Bota. Ea crede că aşa se câştigă capitalul electoral. Se laudă că are 3.609 membri. E o mare minciună. Nu neg faptul că domnul preşedinte Traian Băsescu are încă mulţi simpatizanţi în Satu Mare, dar aceştia au rezerve serioase în ceea ce Partidul Mişcarea Populară şi în special, în ceea ce priveşte profesionalismul şi calitatea morală a doamnei preşedinte Bota”.

Totodată, Petre Mureşan a subliniat faptul că dr. Laura Bota face opoziţie nu faţă de putere ci faţă de PDL. Făcând referire la acest aspect, Claudiu Ardelean a declarat că „făcând opoziţie la opoziţie şi primind în schimb foloase, înseamnă prostituţie politică”.

Acesta din urmă consideră declaraţiile preşedintelui PMP ca fiind „aberante” şi că „cele 3.600 de adeziuni sunt fictive. Cele mai multe sunt falsuri. O spun cu toată sinceritatea. Îi transmit doamnei Laura Bota să-şi vadă de treabă şi să nu ne pună în situaţia să depunem plângere penală. 1.500 de membri nu s-au înscris într-o lună, în niciun partid din 1990 încoace. Poate nu s-au înscris atâţia nici în Partidul Comunist”.

Cu privire la sediul PDL, Claudiu Ardelean spune că acel spaţiu nu este în proprietatea Primăriei, aşa cum a afirmat preşedintele PMP. „Proprietarul acestui spaţiu (PDL) este municipiul Satu Mare, iar administratorul bunurilor acestui oraş este Consiliul Local. Văd cu dezamăgire că doamna Laura Bota îi dă lecţii de administraţie publică domnului primar. Nu am crezut că domnul primar poate să ajungă până acolo încât să asculte de această domniţă”, spune Ardelean.

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PDL Satu Mare spune că „dacă va fi nevoie ne vom lega cu lanţuri de aceste uşi” şi că este dispus să meargă în instanţă şi să se judece „cu cine vrea doamna Bota sau domnul primar. Dar mai este un lucru. Acel partid nu este înregistrat aşa că, nu poate primi nimic”. Potrivit interlocutorului PDL a obţinut în mod legal sediu în care îşi desfăşoară activitatea în 1991, iar chiria pe acel spaţiu este plătită la zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.