Accident cu două persoane încarcerate, pe strada Magnoliei (galerie foto)

accident-satu-mare10accident-satu-mare01accident-satu-mare02 accident-satu-mare03 accident-satu-mare04 accident-satu-mare05 accident-satu-mare06 accident-satu-mare07 accident-satu-mare09 accident-satu-mare10 accident-satu-mare11
Două persoane au fost transportate de urgenţă la spital după ce maşina în care aflau, un Ford Focus, s-a izbit frontal de o autoutilitară marca Mercedes. Cei doi tineri, şoferul de 22 de ani a maşinii Ford şi o tânără, pasageră în acelaşi autoturism, au rămas încarceraţi. Accidentul a avut loc în jurul orei 16.30 pe strada Magnoliei din Satu Mare.
Potrivit anchetatorilor, Mircea V. (şoferul de 22 de ani) deplasându-se cu viteză excesivă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe contrasens, izbindu-se de o autoutilitară condusă regulamentar de Nicoale N., de 36 de ani din Satu Mare. În urma impactului şoferul împreună cu pasagera ce se afla cu el în autoturism au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate ale maşinii, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de la descarcerare pentru a elibera cele două victime.
În vederea efectuării unor investigaţii de specialitate, cele două victime au fost trasportate la spital.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.