Dr. Laura Bota: „Peste 1.500 de membrii PDL au trecut la Partidul Mişcarea Populară !”.

pmp-satu-mare
În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate azi, 15 ianuarie, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Partidului Mişcarea Populară (PMP) Satu Mare, dr. Laura Bota a declarat că peste 1.500 de membrii ai PDL Satu Mare au trecut la Mişcarea Populară.

La întâlnirea cu presa au participat şi doi vicepreşedinţi ai PMP Satu Mare, Liviu Paul, respectiv Bujor Borhidan.
În luarea de cuvânt, dr. Laura Bota a declarat că „în cursul lunii decembrie 2013 au aderat la PMP Satu Mare 1.509 membrii ai PDL. În prezent, Organizaţia Judeţeană a PMP Satu Mare are 3.609 membrii. Uite cum oamenii devin din ce în ce mai coştienţi că suntem un altfel de partid, desigur, scopul nostru nu este să intrăm în conflict cu nimeni, mai ales cu partidele din palierul dreptei, fiind conştienţi că fără unificarea dreptei, nici unul dintre noi, nu va avea rezultatul dorit”.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă dr. Laura Bota a făcut referire şi la repartizarea spaţiului de la parterul sediului PDL Satu Mare către PMP. Potrivit interlocutoarei repartiţia a fost semnată de către primărie în urmă cu două luni, pe data de 11 octombrie 2013. „Aşteptăm ca primăria să pună în aplicare evacuarea din spaţiu având în vedere că primăria are calitatea de proprietar, să începem să ne desfăşurăm activitatea politică în sediul care, legal, deja ne-a fost repartizat. Din câte cunosc eu cei de la PDL au primit trei somaţii pentru a elibera acel spaţiu”, a declarat dr. Laura Bota.

În altă ordine de idei, preşedintele PMP Satu Mare a declarat că două membre din cadrul organizaţiei judeţene au obţinut funcţii în structurile naţionale ale partidului. Este vorba despre preşedintele Organizaţiei de Femei a PMP Satu Mare, Simona Dărăban care a fost votată pentru funcţia de vicepreşedinte a Organizaţiei de Femei la nivel naţional şi de preşedintele Organizaţiei de Tineret, Bianca Racz, care va îndeplini funcţia de secretar executiv pe imagine şi comunicare.

Vicepreşedintele Liviu Paul şi-a exprimat dezacordul cu privire la accizarea combustibilor în opinia acestuia „cei 7 eurocenţi sunt folosiţi cu scop precis şi clar pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale care vor avea loc în 2014 cu destinaţia directă de a umfla bugetele primăriilor şi aleşilor locali care fac parte din structura de guvernământ”.

În opinia vicepreşedintelui PMP Satu Mare, Bujor Borhidan, măsura de creştere a taxelor şi impozitelor nu face decât să împiedice dezvolatarea mediului privat. „Mai degrabă este nevoie de o relaxare fiscală prin reducerea taxelor şi impozitelor”, a subliniat acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.