Sătmăreanul Paul Marc, ales secretar în Biroul Executiv al Consiliului Regional al Elevilor Nord-Vest

Paul-Marc

Preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor (CJE) Satu Mare, Paul Marc a fost ales secretar în cadrul Biroului Executiv al Consiliului Regional al Elevilor Nord-Vest. La conferinţa de alegeri ce s-a desfăşurat la Cluj au participat reprezentanții elevilor din județele: Bihor, Bistrița, Cluj, Maramureș, Sălaj și Satu Mare.

Delegația sătmăreană a fost alcătuită din elevii: Alexandru Gavrău (vicepreședinte al CJE în mandatul 2012-2013), Paul Marc și Eric Perșa ( vicepreședinte CJE Satu Mare), însoțiți de profesorul Bogdan Jurjuman.

În urma alegerilor, noul Birou Executiv al Consiliului Regional al Elevilor Nord-Vest este format din Ianis Divoiu CJE Cluj (președinte), Rareș Cătălin Bîrle CJE Maramureș (vicepreședinte) și Paul Marc CJE Satu Mare (secretar).

În cadrul conferinței au fost organizate sesiuni de training și workshop în urma cărora a fost stabilită strategia de dezvoltare pentru anul 2014. Principalele aspecte ale strategiei au în vedere vizibilitatea Consiliului Elevilor, aspecte cuprinse în cadrul unui proiect planificat a se derula în perioada ianuarie-mai 2014. Proiectul presupune transmiterea de informații legate de Consiliul Elevilor către școlile din mediul rural, prin intermediul reprezentanților consiliului județean. Scopul activităților este informarea elevilor din mediul rural privind importanța consiliului elevilor ca structură care îi reprezintă și sprijină în rezolvarea problemelor legate de mediul școlar.

Următoarea întâlnire a reprezentanților consiliilor elevilor va avea loc în perioada 3-8 februarie 2014 pentru alegerea membrilor biroului executiv al Consiliului Național al Elevilor și elaborarea strategiei de dezvoltare la nivel național.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.