Cazul pedofilului sătmărean Adrian Nistor, va fi reluat marţi de Judecătoria Satu Mare

parinti-copil-abuzat
Marţi, 14 ianuarie va fi cel de-al treilea termen de judecată în dosarul în care Adrian Nistor, un tânăr din Satu Mare este acuzat că a abuzat sexual un copil de 7 ani. Acest caz a ajuns în atenţia opiniei publice din Satu Mare la sfârşitul anului trecut.

Calvarul familiei al cărui copil a fost abuzat de Adrian Nistor a început pe data de 24 iulie 2013. Din cele declarate de tatăl copilului, cazul a stagnat până când acesta s-a dus la inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare, Constantin Taloş pentru a-i povesti calvarul prin care trece familia sa. Care este motivul tergiversării dosarului? Adrian Nistor este fiul unui fost poliţist din Satu Mare, astfel că oamenii legii nu au întreprins nimic pentru a face lumină în acest caz. Potrivit părinţilor copilului abuzat, şeful IPJ a dispus ca dosarul să fie instrumentat de comisarul Dinu Urâte, moment în care au început să se mişte lucrurile.

Pe data de 10 noiembrie Sătmăreanul a postat şi înregistrarea video care conţine mărturia părinţilor pe care o puteși urmări mai jos:

În cele din urmă copilul a fost consultat de un psiholog iar Adrian Nistor a fost audiat de oamenii legii. Pedofilul a fost trimis în judecată pe data de 1 octombrie 2013, cazul fiind amânat de două ori, odată pentru angajare de apărător iar la al doilea termen (în 3 decembrie 2013) pentru pregătirea apărării.
Cazul va fi reluat marţi (14 ianuarie) de către Judecătoria Satu Mare. Şedinţa va începe la ora 08.30.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.