Şofer de la Transurban prins în flagrant în timp ce fura combustibil(foto)

transurban1transurban2transurban3transurban4transurban5
Şoferul unui autobuz de la Transurban a fost prins în flagrant împreună cu fiul său în timp ce furau combustibil dintr-un autobuz aparţinând societăţii de transport în comun. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 10 ianuarie de către primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica şi şeful Poliţiei Locale, Ioan Precup.

Acesta din urmă a declarat că aseară, în jurul orei 20.00, în zona străzii Ion Ghica din Satu Mare a apărut o maşină din care a coborât un tânăr cu două canistre de câte 35 de litri fiecare şi un furtun. După aproximativ 5 minute a venit şi un autobuz al Transurban, condus de tatăl tânărului. Cei doi bărbaţi au fost surprinşi de poliţiştii locali în timp ce furau combustibil din rezervorul autobuzului. Precup spune că prejudiciul cauzat este de aproximativ 300 de lei.

Cei doi hoţi au fost încătuşaţi şi predaţi Poliţiei Municipale. Aceştia s-au ales cu dosar penal şi vor fi cercetaţi în stare de libertate.

„De săptămâna viitoare declanşăm o anchetă amplă şi cu orice risc pornim curăţenia de primăvară la Transurban. O pornim din iarnă”, a declarat primarul. Edilul spune că după ce se va face curăţenie la Transurban „se încumetă” să acceseze şi un credit pentru achiziţionarea de autobuze noi. „Luni am o întâlnire pe această temă cu cei de la BERD dar cred că vom amâna contractarea creditului până ce facem curăţenie la Transurban”.

Un Comentariu la "Şofer de la Transurban prins în flagrant în timp ce fura combustibil(foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.