Petreştiul este cea mai curată comună din judeţ

concurs-petresticoncurs-petresti2
Localitatea Petreşti a fost desemnată ca fiind cea mai curată şi bine gospodărită comună din judeţul Satu Mare. Astfel, primăria din localitate a câştigat o maşină Volkswagen Caddy, premiul fiind preluat de către edilul comunei, Otto Marchiş.

La înmânarea premiilor câştigate în cadrul concursului „Cea mai curată şi bine gospodărită comună din judeţul Satu Mare” au participat prefectul, Eugeniu Avram, subprefectul Cristian Sasu, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, cei doi vicepreşedinţi, Mircea Govor şi Rudolf Riedl dar şi o parte dintre primari. La competiţie s-a înscris fiecare unitate administrativ-teritorială din judeţ.

În urma concursului locul III i-a revenit comunei Dorolţ, aceasta a câştigat un voucher în valoare de 5.000 de euro pentru cumpărarea unui utilaj sau a a unei maşini necesare instituţiei. Locul II este ocupată de comuna Foieni care a primit un voucher în valoare de 10.000 de euro pentru achiziţionarea unui autoturism sau a unui utilaj. Marele câştigător al competiţiei din acest an este comuna Petreşti. Premiul a fost înmânat primarului Otto Marchiş.

Edilul din Petreşti le-a mulţumit locuitorilor comunei pentru efortul depus pentru a avea cea mai curată localitate din judeţ dar şi CJ pentru corectitudinea cu care s-a desfăşurat competiţia.

Un Comentariu la "Petreştiul este cea mai curată comună din judeţ"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.