Dorel Coica: „Începând de azi am denunţat relaţia primar-preşedinte al Consiliului Judeţean”

dorel-coica
Edilul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că, începând de azi (10 ianuarie) nu mai are niciun fel de relaţie cu preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef.

„Începând de azi am denunţat relaţia primar-preşedinte al Consiliului Judeţean şi din acest moment nu mai am nicio relaţie cu Ştef. Vreau să precizez că am renunţat la relaţie, nu politic, cu USL. Din acest moment primarul Coica nu mai are nicio relaţie cu Ştef. Va trebui să conlucrăm administrativ dar sunt convins că municipiul Satu Mare se descurcă fără niciun aport din partea preşedintelui Ştef. Când spun Ştef mă gândesc la pachet cu eurodeputatul Silaghi”, a declarat primarul Dorel Coica.

Acesta a mai declarat că Adrian Ştef are prea mari pretenţii „şi ar dori să conducă şi judeţul şi municipiul. Nu suntem compatibili. Sunt prea mari pretenţiile lui Ştef. La municipiu este un primar care se ocupă de administraţie, iar Ştef să se ocupe de orice numai de municipiu nu”.

Deranjat de declaraţiile lui Ştef cu privire la societatea medicală SCM „Dr. Coica”, primarul a adresat şi câteva întrebări preşedintelui CJ: „Îl întreb dacă a fost corect, ca preşedinte, să dea afară nişte oameni, şi să-şi bage firma, Folda Security, să asigure paza la spital? Dacă nu eşti cinstit şi corect, nu poţi să obligi 40.000 de oameni să se înscrie la tine (la SCM „Dr. Coica”). Îi mulţumesc public pentru faptul că mi-a recunoscut calităţile de manager dându-şi seama că sunt singurul care pot să administrez Spitalul Judeţean Satu Mare. L-aş mai întreba: dacă mi-ar da spitalul să-l administrez, mi-ar da şi firma Folda să rămână în continuare să facă pază?”, a declarat Coica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.