Percheziţii la suspecţi de proxenetism şi prostituţie

mascati

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, coordonaţi de procurorii Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, au destructurat o grupare infracţională cu preocupări pe linia prostituţiei şi proxenetismului.

În această dimineaţă (9 ianuarie), mascaţii au efectuat două percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate de comiterea infracţiunilor de prostituţie şi proxenetism şi au pus în executare şase mandate de aducere. Opt persoane au fost conduse la sediul Poliţiei pentru cercetări, faţă de două dintre acestea dispunându-se măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Din ancheta poliţiştilor a rezultat că în perioada octombrie 2013 – ianuarie 2014, mai multe tinere cu vârste cuprinse între 17 şi 26 de ani şi-au racolat clienţii prin intermediul unor anunţuri în ziare şi au întreţinut cu aceştia relaţii sexuale, în schimbul unor sume cuprinse între 100 şi 350 lei.

Poliţiştii i-au reţinut şi pe cei doi sătmăreni, de 23 şi 26 de ani, care sunt suspectaţi că au înlesnit practicarea prostituţiei de către tinere, trăgând foloase materiale de pe urma acestor infracţiuni. Pe numele acestora s-au întocmit dosare penale pentru proxenetism, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

În aceste momente ancheta este în desfăşurare, mai multe persoane fiind audiate la sediul Poliţiei.

Un Comentariu la "Percheziţii la suspecţi de proxenetism şi prostituţie"

  1. Pingback: Perchezitii la suspecti de proxenetism si prostitutie | Stirea zilei

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.