Erika Venemozer este noul manager al Spitalului Judeţean Satu Mare

Erika-Venemozer
Conducerea Consiliului Judeţean (CJ) a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 9 ianuarie numele noului manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare. Este vorba despre Erika Venemozer, directorul economic al CJ Satu Mare şi preşedintele Consiliului de Administraţie al SJU Satu Mare. Numirea noului manager vine după ce fostul director, Adrian Marc a demisionat din funcţie.

La conferinţa de presă au participat preşedintele CJ Satu Mare, Adrian Ştef, cei doi vicepreşedinţi, Mircea Govor şi Rudolf Riedl, respectiv noul manager al SJU, Erika Venemozer. Aceasta va prelua interimatul iar în decurs de 3 luni se va organiza concurs pentru ocuparea funcţiei de manager.

În luarea de cuvânt Adrian Ştef a declarat că „Erika Venemozer este persoana pe care o recomandă CJ pentru această funcţie. Are experienţă administrativă, pe care a dobândit-o de-a lungul anilor. Este preşedintele Consiliului de Administraţie a Spitalului Judeţean. Ca obiective trasate este continuarea investiţiilor în sistemul de sănătate sătmărean. În ceea ce priveşte semanalele din presă cu privire la acele saloane, vreau să vă spun că asemenea spaţii nu mai trebuie să existe şi nu mai trebuie să fie pacienţi în asemenea saloane. De asemenea, tot ce am reabilitat până acum, am reabilitat şi nu am spoit, trebuie igienizate, întreţinute”.

Mircea Govor i-a mulţumit preşedintelui CJ, Adrian Ştef pentru că zilele trecute a luat poziţie şi în locul său în cadrul discuţilor create în ceea ce priveşte SJU. „Eu am stat un picuţ mai departe faţă de ultimele conferinţe de presă şi de ceea ce s-a întâmplat la Spitalul Judeţean II. Îi mulţumesc domnului preşedinte că a luat poziţie şi în locul meu. Mai vreau să vă spun că cei care au ieşit, sub forma în care au ieşit în conferinţele de presă nu au făcut bine. Dar de acum înainte ştiu ce am de făcut. Îmi pare rău că s-a ajuns până aici deoarece noi am pus suflet în reabilitarea secţiilor de la Spitalul Judeţean. Au mai rămas câteva spaţii însă se vor face şi acelea. Nu trebuie să vină nimeni să ne ajute la Spitalul Judeţean”, a declarat Govor. Acesta i-a urat succes noului manager asigurând-o pe Erika Venemozer de tot sprijinul CJ.

Vicepreşedintele Rudolf Riedl a subliniat că cetăţenii trebuie să înţeleagă că modernizarea secţiilor nu se poate face de la o zi la alta „acest proces va dura ani de zile”.

Erika Venemozer are studii economice şi juridice şi master în ambele domenii. Lucrează în administraţia publică din 1996 şi deţine funcţia de director economic în cadrul CJ din 2000. Din 2010 este face parte din Consiliul de Administraţie a SJU Satu Mare, moment din care este şi preşedintele acestui for. „Pentru mine Spitalul Judeţean şi în general sistemul de sănătate a reprezentat o provocare şi o plăcere. Această funcţie mă onorează dar mă şi obligă. Sunt foarte multe probleme de rezolvat. Mă voi duce personal să vorbesc cu fiecare şef de secţie şi nu voi aştepta ca medicii să vină la mine şi să-şi spună problemele. Am intenţia de a stabili un responsabil pentru fiecare etaj pentru ca medicii să se ocupe doar de pacienţi. O problemă esenţială este curăţenia. Ceea ce s-a făcut trebuie întreţinut că altfel, degeaba au fost modernizate acele spaţii. Programul meu de lucru nu va fi de la ora 08.00 la 16.00, ci programul meu va fi de 24 de ore. Un alt obiectiv important este urmărirea circuitului pacienţilor şi asta pentru ca bolnavii să nu mai aştepte 10-12 ore până ce vor fi consultaţi. Voi face tot posibilul pentru a aduce zâmbetul pe feţele angajaţilor şi pentru ca pacienţii să fie mulţumiţi de condiţiile şi de serviciile medicale din cadrul spitalului. Acesta este visul meu”, a declarat noul manager al SJU Satu Mare.

2 Comentarii la "Erika Venemozer este noul manager al Spitalului Judeţean Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.