Vezi ce „nume grele” din Satu Mare sunt aşteptate în instanţă în luna ianuarie 2014

tribunal
Vasile Lucuţ, Florin Gal şi Mihai David sunt aşteptaţi în această lună în faţa instanţelor de judecată pentru a face lumină în dosarele în care sunt cercetaţi.

Primul care se va prezenta în faţa magistraţilor este Florin Gal. Acesta, împreună cu fratele său, Călin Gal sunt aşteptaţi pe data de 23 ianuarie de către magistraţii Curţii de Apel Oradea. Procurorii susţin că fraţii Gal se fac vinovaţi de efectuarea unor operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia pe care o deţineau şi conflict de interese. Florin şi Călin Gal au fost trimişi în judecată pe data de 13 martie 2013 fiind învinuiţi că în perioada 2009-2011, în timp ce au îndeplinit pe rând funcţia de director în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport (DJTS) Satu Mare ar fi desfăşurat acte de comerţ în numele SC Bosic Empire Company SRL Carei, societate comercială pe care o administrau.
Administratorul SC Unicarm SRL, Vasile Lucuţ este cercetat alături de doi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, Felician Jurj şi Vlad Boşca. Vă reamintim că după trei amânări hotărâte de magistraţii Curţii de Apel Oradea, instanţa a decis scoaterea de pe rol a dosarului şi trimiterea acestuia la Curtea de Apel Cluj. Termenul din 27 ianuarie 2014 va fi cel de-al 11-lea în acest dosar.

Cei trei inculpaţi au fost trimişi în judecată de către procurorii DNA pe data de 16 ianuarie 2013. Vasile Lucuţ este cercetat pentru cumpărare de influenţă iar cei doi poliţişti pentru trafic de influenţă.

Şi dosarul lui Mihai David, administratorul SC Automotive SRL a fost amânat de opt ori. Cauza va fi reluată de către magistraţii Tribunalului Satu Mare pe data de 27 ianuarie. David se face vinovat de ţepuirea a două societăţi bancare (CEC Bank şi BRD-GSG) cu nu mai puţin de 6 milioane de euro. Mihai David a fost trimis în judecată pe data de 16 ianuarie 2013.

Un Comentariu la "Vezi ce „nume grele” din Satu Mare sunt aşteptate în instanţă în luna ianuarie 2014"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.