Hoţi din Sălaj, arestaţi preventiv pentru 29 de zile

Hoti-de-masini

Toţi cei patru tineri sălăjeni, reţinuţi de poliţiştii din Carei, pentru furturi din autoturisme, au fost arestaţi pentru 29 de zile. Suspecţii, cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani, au comis zece infracţiuni de furt în Carei, Săcăşeni şi Sărăuad, cauzând un prejudiciu de 5.000 lei.

Oamenii legii din Carei i-au depistat în flagrant în timpul comiterii infracţiunilor, având asupra lor zece acumulatori auto şi trei radiatoare furate pe timp de noapte din autoturisme. Deşi au încercat să se sustragă răspunderii penale, fugind de la locul comiterii faptei şi ascunzându-se, poliţiştii careieni i-au depistat în scurt timp şi i-au reţinut pentru 24 de ore în Arestul Poliţiei. Ulterior, în baza probelor concludente administrate în acest caz, instanţa a emis mandate de arestare pe numele suspecţilor, pentru furt calificat.

De asemenea, în urma acţiunii poliţiştilor s-a reuşit şi recuperarea integrală a prejudiciului cauzat, proprietarii păgubiţi reintrând în posesia bunurilor ce le-au fost furate. Ancheta continuă însă în acest caz, existând indicii că suspecţii au mai fost implicaţi şi în comiterea altor infracţiuni de acest gen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.