Adrian Marc a demisionat de la conducerea Spitalului Judeţean Satu Mare

Adrian-Marc
Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţe (SJU) Satu Mare, Adrian Marc a demisionat din funcţie. Anunţul a fost făcut în cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 8 ianuarie în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ.

La întâlnirea cu jurnaliştii au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Adrian Ştef, directorul medical al SJU Satu Mare, dr. Paula Mare, dar şi şefii de secţii şi laboratoare din cadrul spitalului. „Nu am fost forţat să demisionez. Nu mi s-a solicitat demisia. Eu consider că în cei 3 ani cât am fost la conducerea Spitalului Judeţean s-au făcut multe lucruri bune. Eu nu mă simt vinovat deloc de unele situaţii negative care au apărut de-a lungul anilor. Eu mi-am îndeplinit targetul. Sper ca persoana care va exercita în viitor această funcţie să continue toate proiectele deja începute. Sper să rămân în opinia publică ca o persoană care s-a străduit să facă lucruri bune pentru Spitalul Judeţean. Am avut vreo 11 predecesori care au stat 5 luni, 6 luni, alţii 1 an sau 2 în această funcţie. Nu pot să am decât un bilanţ pozitiv pentru mine”, a declarat Adrian Marc.

Acesta susţine că deşi i s-a aprobat prelungirea interimatului în funcţie cu încă 3 luni, după data de 31 decembrie 2013 a oscilat între a continua sau nu, alegând în final să se retragă de la cârma SJU Satu Mare.

În luarea de cuvânt Adrian Ştef a declarat că „domnul manager şi-a exprimat această dorinţă. Domnul Adrian Marc va veni la cabinetul meu, alături de colegii mei”. În ceea ce priveşte numele noului manager, preşedintele CJ spune că în zilele următoare se va face publică persoana care va prelua şefia instituţiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.