Vezi ce alimente vor primi de la UE asistaţii sociali sătmăreni

spas
6.269 de persoane din municipiul Satu Mare beneficiază de ajutoarele alimentare provenite de la Uniunea Europeană. Potrivit celor declarate de şeful Biroului de Prestaţii Sociale din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS) Satu Mare, Adrian Bălaj distribuirea alimentelor va fi începe în luna octombrie.

Din evidenţele SPAS reiese că de aceste alimente beneficiaţă un număr de 579 de şomeri înregistraţi, 2.634 de pensionari cu venituri sub 400 lei pe lună, 2.926 de persoane cu handicap grav şi accentuat (adulţi şi copii neinstituţionalizaţi), 51 de persoane ce fac parte din categoria veteranilor de război, invalizii şi văduvele veteranilor de război cu venituri cumulate, obţinute exclusiv din aceste legi, sub 400 lei pe lună, respectiv 79 de persoane beneficiare de ajutor social.

Cei în drept vor primi următoarele produse alimentare:
Făină albă – 15 kg
Făină de mălai – 8 kg
Paste făinoase –0,5 kg
Ulei – 5 l
Roșii în suc propriu – 0,800 kg
Zacuscă- 0,400k g
Miere – 0,250 kg
Conservă de carne porc – 0,900 (3 bucăţi)
Zahăr – 2kg.
Adrian Bălaj a subliniat faptul că, pentru a-şi ridica alimentele beneficiarii sunt rugaţi să se prezinte cu documentele justificative categoriei sociale din care fac parte şi anume, certificatul de încadrare în handicap, cuponul de şomer, etc.

3 Comentarii la "Vezi ce alimente vor primi de la UE asistaţii sociali sătmăreni"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.