Dorel Coica: „Transmit trio-ului de aur Ardelean-Băbăşan-Mureşan să-şi vadă de problemele lor”

dorel-coica
„Transmit trio-ului de aur Ardelean-Băbăşan-Mureşan să-şi vadă de problemele lor şi dacă doresc ceva informaţii să vină la Primărie şi le vom prezenta toate documentele”. Declaraţia îi aparţine primarului municipiului, reşedinţă de judeţ, dr. Dorel Coica şi vine ca răspuns la întrebările adresate edilului în cadrul unei conferinţe de presă susţinute săptămâna trecută de către liderii PDL.

„Vreau să transmit trio-ului de aur Ardelean-Băbăşan-Mureşan că eu stau zilnic la Primărie şi nu este niciun dosar care să nu fie semnat la timp. Activitatea mea este zilnică, deci nu există un blocaj din acest punct de vedere. Nu există sincope. Sunt omul care lucrez 10-12 ore pe zi. Probabil că domnul Ardelean, juristul şef al gropii de gunoi stă toată ziua în ghereta sa şi concepe tot felul de întrebări. Primarul pleacă din oraş doar când are de semnat proiecte importante pentru municipiu”, a declarat Coica.

În ceea ce priveşte atribuţiile viceprimarului Marcela Papici, edilul Sătmarului spune că aceasta are aceleaşi atribuţii „cu precizarea că de acum încolo primarul răspunde direct de învăţământ, desigur, împreună cu cei doi viceprimari şi cu doamna inspector şcolar general. Aşa că nu trebuie să dramatizăm situaţia”.

Cu privire la drumul spre Sătmărel primarul a declarat că lucrările pe acel tronson vor fi finalizate în cel mult două săptămâni. „Cei de la PDL sunt nişte mincinoşi deoarece au promis că vor face drumul spre Sătmărel dar la Ministerul Dezvoltării nu a fost depus nici un proiect în acest sens. Uită că a rezolvat-o primarul Coica. Lucrările la drumul spre Sătmărel vor fi finalizate în cel mult două săptămâni”, a declarat edilul-şef al Sătmarului.

Un Comentariu la "Dorel Coica: „Transmit trio-ului de aur Ardelean-Băbăşan-Mureşan să-şi vadă de problemele lor”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.