Procesul lui Florin Gal continuă miercuri la Curtea de Apel Oradea

florin-gal
Pentru a da posibilitatea inculpaţilor de a-şi angaja un apărător ales, la începutul acestei luni magistraţii Curţii de Apel Oradea (CAO) au amânat procesul în care sunt cercetaţi fraţii Florin şi Călin Gal pe data de 18 septembrie. Vă reamintim că cei doi au fost trimişi în judecată în data de 13 martie 2013, pentru efectuarea unor operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia pe care o deţineau şi conflict de interese.

Potrivit procurorilor, în perioada 2009-2011, Florin şi Călin Gal, în timp ce au îndeplinit pe rând funcţia de director în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Satu Mare ar fi desfăşurat acte de comerţ în numele SC Bosic Empire Company SRL Carei, societate comercială pe care o administrau. De asemenea, în perioada mai-octombrie 2009, Florin Gal a aprobat închirierea Hotelului “Sport” din Satu Mare, imobil aflat în proprietatea instituției pe care o conducea, către firma SC Bosic Empire Company SRL Carei.

Ultimul termen de judecată a avut loc în data de 4 septembrie când magistraţii curţii au amânat procesul “pentru a da posibilitatea inculpaţilor să îşi angajaze un apărător ales”.