Partidul Mişcarea Populară Satu Mare îşi inaugurează joi sediul

Laura-Bota
Joi, 19 septembrie, cu începere de la ora 13.00 va avea loc inaugurarea sediului filialei sătmărene a Partidului Mişcarea Populară (PMP).

La eveniment vor participa şi membrii din conducerea centrală a formaţiunii politice şi anume: Eugen Tomac, Sebastian Lăzăroiu, Theodor Baconschi, Adrian Papahagi, Cristian Petrescu, Clement Negruţ, respectiv Ruxandra Dragomir. Totodată, alături de membrii din conducerea judeţeană şi municipală a partidului şi-au anunţat prezenţa şi președinţii PMP din judeţele: Bihor, Maramureş, Sălaj şi Hunedoara.

Potrivit celor declarate de preşedintele organizaţiei judeţene a PMP Satu Mare, dr. Laura Bota „am mai spus-o şi în alte intervenţii, vrem să fim într-un ALTFEL de partid, nu într-un partid. Trebuie să -i facem pe oameni să înţeleagă că se poate şi în alt mod, iar noi, politicienii să înţelegem la rândul nostru că am ajuns în politică pentru oamenii de langă noi şi nu pentru interesele noastre personale. PMP propune câteva lucruri simple, dar obligatorii şi necesare pentru noi toţi, şi anume: ne dorim ca politicienii să nu-şi bată joc de cei care i-au votat; ne dorim să promovăm oameni cinstiţi şi oneşti; ne dorim ca banii europeni să-i vedem în proiecte publice de amploare şi nu în listele de îmbogăţiţi ale clientelei politice. Este o mare provocare dar nu ne lăsăm, pentru că suntem ambiţioşi, stăpâniţi de sentimente curate şi de voinţa sinceră de a face bine. Suntem alături de oameni, vrem, ştim ce vor de la noi şi ce mai trebuie făcut, astfel încât să trăim cu toţii o viaţă în condiţii demne, de cetăţeni ai Uniunii Europene!”

La eveniment sunt așteptaţi atât membrii cât și simpatizanţii acestei formaţiunii politice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.