Începe „Let`s Do It, Romania!”

letsdoit

Sătmărenii sunt aşteptaţi să se înscrie pentru „marea curățenie” din data de 28 septembrie. Zonele alese sunt: Amați-Rușeni, Ciuperceni, Mădăras, Pădurea Cionchești, Pădurea Noroieni, Vetiș-Oar, Petea-Dorolț, Mujdeni, Iojib-Livada şi Pădurea Nucilor.

La fel ca în anii precedenţi organizatorii vor pune la dispoziţia voluntarilor mijloace de transport pentru a se putea deplasa direct la locaţiile unde vor trebui să facă curăţenie precum şi saci şi mănuşi pentru a colecta deşeurile. Voluntarii care deţin mijloace de transport personal şi doresc să participe în grupuri organizate (independente) pot să-şi aloce o zonă de curăţat telefonic sau prin e-mail până în data de 27 septembrie ora 18.00.

În ziua de 28 septembrie participanţii la acţiune se vor întâlni la ora 08.00 pe Platoul din Piaţa 25 Octombrie unde vor avea loc înscrierile, pentru ca la ora 09.00 toţi voluntarii să ajungă pe teren şi să înceapă marea curățenie.

Sătmărenii sunt invitaţi să se înscrie la cel mai mare proiect de implicare socială din România la numerele de telefon: 0743-898889, 0741-684817, 0361-428100 sau la adresa de e-mail satu-mare@letsdoitromania.ro.

Un Comentariu la "Începe „Let`s Do It, Romania!”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.