Conferinţă de final de proiect la Nyiregyhaza

media-tb

Nyiregyhaza (Ungaria) a găzduit vineri, 13 septembrie conferinţa de închidere a proiectului „Instrumente integrate de mass-media şi condiţiile de formare pentru reşedinţele de judeţ – dezvoltarea şi punerea în aplicare”. Proiectul a fost implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria – România 2007 – 2013 şi finanţat de Uniunea Europeană.

Din partea Primăriei municipiului Satu Mare la conferinţă au participat viceprimarul Marcela Papici, şefa Biroului pentru proiecte cu finanţare internaţională, Andrea Koncz, membrii echipei de implementare a proiectului şi trei dintre tinerii instruiţi în cadrul taberelor de formare organizate în cadrul proiectului: Iulia Iepure, Raul Todika şi Socaci Ovidiu.

Obiectivul general al proiectului a fost acela de a apropia actori economici, persoane şi comunităţi, cu scopul de a exploata mai eficient oportunităţile oferite de dezvoltarea comună a zonei de frontieră. Liderul proiectului a fost Varos-Kep nonprofit LTD din Nyiregyhaza, iar partenerul român a fost reprezentat de municipiul Satu Mare. Durata de implementare a proiectului a fost de 17 luni, iar valoarea acestuia de 167.504 Euro, din care 33.738 euro i-a revenit municipiului nostru.

Scopul proiectului a fost crearea unei metodologii şi a unor instrumente comune de media pentru realizarea schimbului de informaţii relevante între cele două ţări.

4 Comentarii la "Conferinţă de final de proiect la Nyiregyhaza"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.