Peste 200 de ghiozdane oferite de PNL Satu Mare copiilor aflaţi în dificultate

girafa-liberala5girafa-liberala3girafa-liberala2 girafa-liberala4 girafa-liberala1girafa-liberala6
Campania caritabilă „Girafa-Primul ghiozdan” iniţiată de Organizaţia Femeilor Liberale şi Asociaţia „I. C. Brătianu” Satu Mare a ajuns la final. În după-amiaza acestei zile (duminică, 15 septembrie) 63 de copii au beneficiat de ghiozdane şi rechizite şcolare oferite în cadrul unei acţiuni organizate la Muzeul Judeţean Satu Mare.

La eveniment au participat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Adrian Ştef, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi, preşedintele Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberale, Dorina Grunfeld, viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, consilierul judeţean, acad. dr. Virgil Enătescu dar şi 63 de copii aflaţi sub oblăduirea Asociaţiei „Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” Satu Mare, beneficiari ai ghiozdanelor pline cu rechizite.

Potrivit celor declarate de Dorina Grunfeld au fost pregătite peste 200 de ghiozdane ce conţin rechizite şcolare, dintre care un număr de 63 au fost înmânate azi la muzeu copiilor proveniţi din familii cu posibilităţi materiale reduse. Restul de aproximativ 140 de ghiozdane vor ajunge în această seară în 19 comune din judeţ unde vor fi distribuite copiilor aflaţi în dificultate.
În luarea de cuvânt Adrian Ştef a mulţumit femeilor liberale, iniţiatoarele campaniei „Girafa-Primul ghiozdan” dar şi celor care au oferit rechizite, pentru dăruirea de care au dat dovadă pentru a aduce zâmbetul pe buzele acestor micuţi, acum la început de an şcolar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.