Cadavrul unui bărbat mort de de două săptămâni, descoperit în Micro 16

Mort
Locatarii unui bloc de pe Bulevardul Sănătăţii din Micro 16 au avut ieri (joi, 12 septembrie) o după-amiază de coşmar după ce proprietarul unui apartament a fost găsit mort în propria locuinţă. Din primele investigaţii rezultă că bărbatul a murit în urmă cu două săptămâni dar cadavrul acestuia a fost descoperit doar ieri, în jurul orei 14.00.

Deranjată de mirosul ce se simţea tot mai puternic pe hol, locatara unui bloc de pe Bulevardul Sănătăţii din Micro 16 a sunat joi după-amiază la „112”. Ştiindu-l singur, bolnav de cancer şi pentru că nu l-a mai văzut zile în şir femeia a ales să ceară ajutor. La faţa locului au ajuns pompierii care, pentru a deschide uşa apartamentului au fost nevoiţi să escaladeze până la etajul trei al blocului la locuinţa bărbatului. Uşa de la balcon fiind întredeschisă pompierii au intrat cu uşurinţă în apartament însă acolo i-a aşteptat o imagine de coşmar.

Potrivit locatarilor bărbatul avea 61 de ani, trăia singur şi suferea de mai mulţi ani de cancer. Vecinii spun că acesta mai avea o soră cu care nu era în relaţii tocmai bune astfel încât nu îl căuta nimeni cu zilele.

La faţa locului a ajuns un procuror dar şi un medic legist. Din primele investigaţii reiese că nu sunt suspiciuni de omor. Potrivit medicului legist care se ocupă de acest caz, bărbatul este mort de aproximativ două săptămâni.

Cadavrul acestuia a fost transportat la morga Spitalului Judeţean în vederea efectuării autopsiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.