Simona Miculescu: „Impactul lansării CD-ului nostru merge dincolo de orice aşteptări”

Simona-Miculescu
Albumul cu melodiile interpretate de ambasadorii mai multor ţări ale lumii care a fost lansat marţi, 10 septembrie la sediul Naţiunilor Unite din New York a impresionat o planetă întreagă. Proiectul dedicat promovării păcii în lume a fost iniţiat de ambasadoarea României la ONU, sătmăreanca Simona Miculescu.

„Paix Sur La Terre”, „What a Wonderful World” şi „Heal The World” sunt doar câteva din piesele incluse pe CD-ul „Ambassadors Sing for Peace” avându-i ca interpreţi pe şefii misiunilor diplomatice din: Costa Rica, Nauru, România, Cape Verde şi Canada. Albumul a fost lansat sub egida Fundaţiei „Ambasadorii Prieteniei” (Frienship Ambassadors Foundation).
Patru din cei cinci ambasadori care au contribuit la proiect, în frunte cu Simona Miculescu au fost prezenţi la lansare, interpretând şi câteva melodii din album în faţa celor aproximativ 200 de membri ai corpului diplomatic din cadrul ONU.
Potrivit Simonei Miculescu veniturile realizate din vânzări vor fi donate pentru scopuri caritabile. „Impactul lansării CD-ului nostru merge dincolo de orice aşteptări. Mulţumim tuturor. Creaţi o lume mai bună. Vindecaţi lumea în care trăim. Păstraţi-o pentru copiii noştri”, spune reprezentanta României la ONU.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.